Zsolnai Endre

(A MikulásGyár főszervezője)

“A MikulásGyár nagyszínpadának sok éve visszatérő vendége a Retroleum Zenekar. Minden fellépésével igazi hangulatot csempész az Ötvenhatosok terén felállított színpadra és az egész térre. A zenekar repertoárja széles, a körülményekhez és a közönséghez való alkalmazkodása, hangulatteremtő készsége abszolút professzionális, így reméljük, hogy a következő tíz évünkben is élvezhetjük majd zenéjüket.”

Godó Tamás (rajongó)

"Aki szereti a régi nótákat annak csak ajánlani tudom a Retroleum Zenekart, színvonalas jó zenéket játszó zenekar! Jókedvű csapat és látszik hogy szívből zenélnek. Volt szerencsém ott lenni néhány fellépésen, de ahogy tehetem még fogok is menni."

Kiss Brigi (rajongó)

"A Retroleum zenekar a legjobb partyzenekar mellyel valaha találkoztam. Koncertjeiken a legismertebb retró zenéket hallhatjuk profi feldolgozásban. A fiúk nagyon tehetségesek és minden bulin gondoskodnak a fergeteges hangulatról. Csak ajánlani tudom!"

Lehota Vilmos (Gomba polgármestere)

"Jó kis csapat, akik biztosra mennek. A mindenki számára ismerős dalokat, az eredetivel összetéveszthető módon és teljesen élő, hangszeres előadásban hallhatjuk a Retroleum zenekartól. Ha jó bulit szeretnétek szervezni, hívjátok meg Őket! "

Nagy Anita (rajongó)

"Több koncertjükön ott voltam, fergeteges hangulatot varázsoltak minden alkalommal. Egyre több helyre hívják őket, egyre sikeresebbek. Külföldi és magyar retro zenét egyaránt játszanak. Nekem a kedvenceim. Csak így tovább. Hajrá fiúk. Hajrá Retroleum."

Nyikó Tünde (rajongó)

"Több alkalommal is buliztunk a Retróleum zenekar koncertjén! A retró zenét kicsit is kedvelő de főként bulizni vágyó közönségnek jó szívvel ajánlom! Nagyon vidám, energikus, fiatal társaság, ha egyszer bemelegednek nincs megállj elszabadul a rock and roll. Ami szintén fontos, hogy pontosak, megbízhatóak és az ország bármely részére hajlandóak elutazni, egy jó buli érdekében. Fiúk ennél már csak az lehetne jobb, ha még ingyen sört is osztogatnátok a koncerten !!"

Tóthné Lelóczki Andrea

(ügyintéző,
Kétegyháza)

"A Retroleum zenekar számunkra ismeretlen volt, egy ajánlásból és egy rövid videóból gondoltam azt, hogy a fesztiválunkra elhívjuk őket zenélni. Azt az elvet vallom, hogy nem mindig a sikeres és ismert előadók tudnak jó hangulatot teremteni, teret kell biztosítani a fiatal tehetségeknek is. Nagyon boldog vagyok, hogy hallgattam a megérzésemre, mert a lakosság visszajelzése nagyon pozitív volt. Az a típusú zene, amit ők játszanak, mindenki számára ismert, minden korosztály szívesen hallgatja. Nagyon jó hangulatot teremtettek, táncra perdült fiatal és idős egyaránt. Ajánlom mindenkinek, aki szeret bulizni, kedveli a retro zene hangulatát,a fiatalos lendületet. Én a magam részéről biztos vagyok benne, hogy amint tehetem, ismét elhívom őket a fesztiválunkra."

Szász Henrietta (rendezvényszervező,
Gyúró)

 

"Rendezvényszervezőként egy falunapot érdekessé és vonzóvá tenni a helyi embereknek nem kis feladat.
Olyan együttest kellett választani, aki minden korosztály részére megfelelő zenét megfelelő stílusban játszik/szolgáltat.
Ezért esett a választásunk a Retroleum zenekarra. Mivel nem volt lehetőségünk meghallgatni őket élőben ezért az internetre hagyatkoztunk. Ott elnyerte a tetszésünket. 
És beváltotta a hozzá fűzött reményeinket. Sokan táncra perdültek és az együttessel együtt énekelték az ismert valóban RETRO számokat! Minden korosztály számára megfelelő és abszolút élvezhető zenét szolgáltattak.
Azok, akik nem tudtak eljönni a falunapra a távolból "hallgatták" a zenét, és az ő visszajelzésük is az volt, hogy tisztán lehetett hallani a ritmust és nem csak a dob dübörgését és  a "TUK-TUK" zenét. 
Az elmúlt évek legjobb falunapi zenéjét szolgáltatták."